Poisnukkuneita

Kennel Musikaalin
pieni on kaunista
Go to content

Poisnukkuneita

Muistoissa

Alaskanmalamuutti FIN MVA Tresor Del Lago Degli Orsi / Mia 2004 - 2012
Muistojen sivut täyttyvät jälleen. Sinun aikasi Mia tuli aivan liian pian. Olisin toivonut meille vielä monta yhteistä vuotta!
Lapsissasi näen sinut ja muistan...
Kiitos Mia!


Alaskanmalamuutti FIN MVA Musikaalinelly 1998 - 2010
Iloinen hännän heilutus on loppunut. Leikkisä Nellymme on poissa. Annoit hyvän mallin nuorille koirillemme. Muistosi elää.
Kiitos Nelly.

Alaskanmalamuutti FIN MVA Mukluk Mayak / Suzy 1998 - 2009
Laumamme kuningatar Suzy on muuttanut kimalteleville hangille. Loppuun asti Suzy sai nauttia perheemme ja koiralauman arvonantoa ja rakkautta. Kun on saanut pitää  luonaan tuollaisen koiran, on saanut paljon. Rakkaat muistot ja kaipaus elävät. Kiitos Suzy!


Alaskanmalamuutti FIN MVA VOI 2003 Musikaalin Evita 2001 - 2009
Perintöprinsessamme Evita jätti suuren aukon laumaamme. Evita oli ensimmäinen kotonamme syntynyt malamuutti ja opetti meille paljon malamuutin sielunelämästä. Evitan kauneus jaksoi yhä uudelleen hurmata meidät. Meillä on ikävä! Kiitos Evita siitä mitä olit!


Alaskanmalamuutti Mukluk Tulroyok / Veera 1995-1997
Veera oli ensimmäinen malamuuttimme jota odotettiin myös kauan. Se oli luonteeltaan erittäin miellyttävä ja rakasti meidän lapsia. Eräänä päivänä siltä loppui voimat ja kun se tutkittiin niin todettiin kasvaimen vallanneen sen sisäelimet. Jälleen jouduimme tekemään raskaan retken mökillemme

Kultainennoutaja Prinssi 1987 -1997
Prinssi oli perheemme ensimmäinen koira ja sille sai lapset tehdä melkein mitä vaan. Prinssi toimi hevosena silloin kun tytön hevosleikit olivat parhaimmillaan.Pääsi-
äisenä se pääsi mukaan trulliksi pukeutuneena . Omalla tontilla se pysyi kiltisti eikä aitoja tarvittu. Prinssi tokoili aina voittajaluokassa asti.Berninpaimenkoira Bonniac Cher / Heta 1990 -1997
Hetan myötä myös jalostustoiminta kennelissämme alkoi. Hetalla oli neljät pennut jotka toivat suurta iloa perheeseemme. Heta oli hyvin äidillinen ja huolehtivainen emo. Heta halusi miellyttää kaikkia ja sen hännän heiluttamisesta ei meinannut tulla loppua. Heta nukkui pois yhtä aikaa Prinssin kanssa.


Musikaalin Samba-Tyttö / Roosa 1994 -1996
Roosa oli Hetan pentu ja tarkoitettu jatkamaan sukuaan, mutta toisin oli määrätty. Roosan lonkat osoittautuivat niin huonoiksi, että suunnitelmista täytyi luopua raskain sydämin. Roosa oli leikkisä ja iloinen tyttö ja nautti kuunnella kertomuksia joita sen isäntä sille kertoi.

Owczarek Podhalanski Bernoban Nice Jazz Music / Jazzi  1993-1994
Iso valkoinen oli  pitkäaikainen unelma jota odotettiin kauan. Jo hyvin nuorena huomattiin ettei kaikki ole aivan kunnossa. Lonkkakuvauksissa todettiin niin paha lonkkavika että Jazzi jatkoi nukutustaan ikiuneen asti. Murheellisina palasimme Seinäjoelta ja hautasimme Jazzin kesämökillemme toisten viereen.


Mio Amico Della Collina Di Revigliasco / Vahti 2014-2023 Torino Italia.
Lakeuden Komia Kristalli / Alli s.11.5.2015-2023
Orvokintie 16 62900 Alajärvi
040 7076043, musiken@japo.fi
Back to content